Certificate of Studies in European, Comparative and International Law (CECIL)

The Law Faculty of the University of Passau is pleased to offer you an English language study programme leading to the Certificate of Studies in European, Comparative and International Law (CECIL). Since the winter semester 2013/2014 students from Passau and international exchange students may enrol in this new and unique programme.

Copyright © 2014 Uni Passau Kommunikation. All Rights Reserved.

Uni Passau Kommunikation Die Abteilung Kommunikation und Marketing ist Ihre Anlaufstelle bei allen Fragen zum Thema Öffentlichkeit. Wir möchten Ihre Arbeit bestmöglich präsentieren. Dazu benötigen wir Ihre Unterstützung. Bitte teilen Sie uns Neuigkeiten mit - zum Beispiel aktuelle Forschungsergebnisse, Auszeichnungen, Preise, Studienangebote. Wir suchen gemeinsam mit Ihnen nach Möglichkeiten der Veröffentlichung.